I.ULUSLARARASI I. ULUSAL DİJİTAL DÜNYA & DİJİTAL SAĞLIK & DİJİTAL EBELİK KONGRESİ KAPSAMINDA KURSLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haber Tarihi :   19.10.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından gerçekleştirilen, 19-21 Ekim tarihleri arasında 3 gün süreyle devam edecek olan I. Uluslararası I. Ulusal Dijital Dünya & Dijital Sağlık & Dijital Ebelik Kongresi çeşitli kurslar ile başladı. Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yoğun ilgi gösterdiği kurslar 10.00-13.30 saatleri arasında 4 Eylül Kültür Merkezinde yüz yüze gerçekleştirildi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı koordinatörlüğünde ilk kez gerçekleştirilen “Dijital Profilleme, Beden Dili ve Yalan Yakalama” kursu, İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Tuba UÇAR koordinatörlüğünde ve Dr. Öğr. Üys. Esra SABANCI’nın uygulayıcı olarak yer aldığı ilk kez gerçekleştirilen “Obstetride Sanal Gerçeklik Uygulamaları” kursu gerçekleştirildi. Kursta sanal gerçeklik gözlükleri ile katılımcılar uygulama deneyimi yaşadılar.