I.ULUSLARARASI I. ULUSAL DİJİTAL DÜNYA & DİJİTAL SAĞLIK & DİJİTAL EBELİK KONGRESİ KAPSAMINDA MÜZE GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haber Tarihi :   19.10.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından gerçekleştirilen I. Uluslararası I. Ulusal Dijital Dünya & Dijital Sağlık & Dijital Ebelik Kongresi kapsamında Sivas kent merkezinde bulunan Gökmedrese'ye  19 Ekim 2022 tarihinde gezi düzenlendi. Geziye öğrenci ve öğretim elamanları katılım sağladı. Katılımcılar kent merkezinde bulunan Sivas Gökmedrese'yi Vakıflar Genel Müdürü Cemal Karaca’nın rehberliği eşliğinde ilk kez Sanal Gerçeklik Gözlükleri ile zaman yolculuğuna çıkıp, mescitte namaz kılan insanlara, derslikte öğrencilere ait görüntülere ve sergilenen eserlerin zenginliğine şahit oldu.