Dekan-Öğrenci Buluşması

Haber Tarihi :   29.11.2022

Bölümümüzde Dekan-Öğrenci Buluşmaları gerçekleşti. Dekanımız sayın Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN, Ebelik bölümü 3. sınıf ve 4. Sınıf öğrencilerini dersliklerin de ziyaret etti. Dekanımız öğrencilere eğitim öğretim, üniversiye hayatına uyum, etkili ders çalışma yöntemleri, uluslararası öğrenci hareketliliğine katılım gibi konularda bilgilendirme yaptı. Öğrencilerin uygulamalı dersler için uygulama becerilerini geliştirebilecekleri ulusal staj imkânı sağlayan “Yetenek Kapısı ve Kariyer Kapısı” na öğrencilerin başvurmalarının artması konusunda destekleyici konuşmalar yapıldı. Dekan-öğrenci buluşması öğrencilerden gelen sorular, istekler, görüş ve öneriler doğrultusunda yapılan konuşmalar çerçevesinde gerçekleştirildi.