EBELİK BÖLÜMÜ MEZUNİYET TÖRENİ

Haber Tarihi :   16.06.2023

16 Haziran saat 13.00’da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, müdürler, akademik ve idari personel, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra CESUR’un açılış konuşması ile başladı. Bölüm Başkanının konuşmasının ardından Arş. Gör. Esranur ÇEVİK mezun ebelere Ebelik Andını okuttu.

Ebelik Bölüm birincisi aynı zamanda Sağlık bilimleri Fakültesi birincisi Ebe Züleyha COŞAR mezunlar adına konuşmasını gerçekleştirdi.

Mezuniyet töreni, öğrencilere diplomalarının verilmesi ve kep atma seremonisi ile son buldu.