BÖLÜM BAŞKANI KURUM ZİYARETLERİ

Haber Tarihi :   06.07.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra CESUR, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi İdari Yöneticisi Gülseren KARABEY, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gonca DEVECİ, Sivas Numune Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ebru KAYA GÖZÜBÜYÜK ve Medicana Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü F. Yıldız YAZICILAR’ı makamlarında ziyaret etti. Bölüm Başkanı CESUR kurum yöneticileriyle Ebelik Bölümü öğrencilerinin yapmış olduğu klinik uygulamalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Bölüm Başkanı CESUR ziyaretleri sırasında kurum yöneticilerine, hem öğrencilerin klinik uygulamalarına verdikleri katkı hem de akreditasyon çalışmalarında yaptıkları iş birliği için teşekkürlerini iletti.