EBELİK BÖLÜM BAŞKANI KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Haber Tarihi :   03.11.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Büşra CESUR, 03.11.2023 tarihinde Sivas Numune Hastanesi ve Kardeşler Aile Sağlığı Merkezi’ne kurum ziyaretinde bulundu. Sivas Numune Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ebru KAYA GÖZÜBÜYÜK, Ebelik Bölümü uygulama alanları klinik sorumluları, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı ve öğrenci işlemlerinden sorumlu memur ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü makamında toplantı gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı CESUR kurum yetkilileri ile Ebelik Bölümü öğrencilerinin uygulamalı derslerin yürütülme sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Kardeşler ASM sorumlu Aile Hekimi Dr. Gökhan BOZBIYIK’la 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi için Ebelik bölümü öğrencilerinin ASM çalışmalarında yer almaları için görüş alışverişinde bulunuldu.