Ebelik Bölüm Öğrenci Akademik ve Kariyer Danışmanları Etkinlikleri

Haber Tarihi :   13.11.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri danışman hocaları ve kariyer merkezi ile birlikte kültürel etkinlikler gerçekleştirmişlerdir. Birinci sınıf öğrencileri danışman hocaları Bölüm Başkanımız Doç.Dr. Büşra CESUR ve Doç. Dr. Z. Burcu YURTSAL eşliğinde “Sivas 2.0 Dijital Ol Dünyaya İş Yap” etkinliğine katılım sağlamışlardır. İkinci sınıf öğrencilerimizin danışman hocası Doç. Dr. Gülseren DAĞLAR ile “Nepal Kültürü” isimli etkinlik gerçekleştirilmiştir. Üçüncü sınıf öğrencilerimizin danışman hocaları Doç.Dr. Özlem DURAN AKSOY ve Doç.Dr. Şükran ERTEKİN PINAR ile Dr. Öğr. Üyesi Okan BOYDAŞ’ın “Retrospektif” konulu Kişisel Resim Sergisi ile Kişisel Desen Sergisine katılım sağlamışlardır.