SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ ÖĞR. GÖR. SEMA BİÇER’E EMEKLİLİK YEMEĞİ

Haber Tarihi :   29.01.2024

Üniversitemizden emekli olan Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Görevlisi Sema BİÇER adına veda yemeği düzenlendi. İl Özel İdare Meva Kafe VİP salonunda düzenlenen yemeğe Ebelik Bölümü öğretim üye ve elemanları katıldı. Bölüm adına konuşmasını gerçekleştiren Ebelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Büşra CESUR, bölümümüze ve üniversitemize verdiği emeklerinden dolayı Öğr. Gör. Sema BİÇER’e teşekkür etti ve hediye takdiminde bulundu.

Öğr. Gör. Sema BİÇER ise Bölüm Başkanı başta olmak üzere yemeği düzenleyenlere, görev yaptığı süre boyunca birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.

Sayın Öğr. Gör. Sema BİÇER hocamıza bölümümüz için vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder; emeklilik hayatında mutluluklar dileriz.