EBELİK BÖLÜM BAŞKANI NUMUNE HASTANESİ KLİNİK ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Haber Tarihi :   28.03.2024

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Büşra CESUR, 28.03.2024 tarihinde Sivas Numune Hastanesi klinik ve poliklinik ziyaretinde bulundu. Bölüm Başkanı Cesur Emzirme danışmanlığı ve gebe bilgilendirme birimini, NST odasını, Kadın Doğum Acil Servisini, Doğum Salonunu, Yenidoğan Yoğun Bakım Kliniğini, Gebe ve Jinekoloji Servisini, Doğum Sonrası Servisini, Kadın Doğum Cerrahi Servisini ve Perinatoloji polikliniğini ziyaret etti. Bölüm Başkanımız Ebelik Bölümü uygulama alanlarında çalışan ebe, hemşireler ve doktorlar ile ziyaret saatinde kliniklerde bulunan öğrencilerden geri bildirimler aldı. Ziyaretlerde kliniklerde uygulamalara yönelik yapılabilecek iyileştirmeler ve çözüm öneriler görüşüldü. Genel olarak Ebelik öğrencilerinin kliniklerde aktif olduklarını alanları benimsediklerinin ve bölüm Öğretim Elemanları ile iletişimlerin olumlu olduğu geri bildirimleri alındı.